• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

viernes, 11 de diciembre de 2015

#Sembradorsestels: Aneu per Tarragona en nom dels missioners

"Un any més, aquest dijous, dia 10 de desembre, la Catedral de Tarragona ha acollit l’acte dels Sembradors d’Estels presidit pel Sr. Arquebisbe. A nivell diocesà s'han distribuït més de 50.000 estrelles, un do petit i brillant que es lliura sense esperar res a canvi com la tasca que desenvolupen tots els missioners.



Els nens i nenes de les diferents escoles participants de Tarragona han estat els protagonistes de l’acte a través dels cants, la representació teatral de l’Evangeli i el moment d’acció de gràcies oferint valors com la gratuïtat, la confiança, la pregària, la fraternitat o l’acollida. També han pogut escoltar el testimoni d’una professora del col·legi El Carme, l’Aida Solé, que aquest estiu ha estat a Hondures durant un mes. Ella els hi ha explicat que les escoles d’aquell país són molt diferents que les d’aquí però els nens i nenes, malgrat les limitacions materials, saben gaudir i valor el poc que tenen.

El Sr. Arquebisbe, en el seu parlament, els ha felicitat el Nadal i els ha demanat que transmetin aquesta felicitació a les seves respectives famílies.

Aquesta iniciativa, que fa més de trenta anys que se celebra arreu de l'arxidiòcesi, és la felicitació de Nadal a tota la ciutat dels nens i nenes en nom de tots els missioners. També és el punt de partida de la Jornada de Infància Missionera que se celebrarà el proper 24 de gener de 2016, amb el lema «Gràcies!»

En aquesta iniciativa, organitzada per la Delegació de Missions i cooperació entre les Esglésies de l’Arquebisbat, hi han participat les escoles Mare de Déu del Carme, Sant Pau Apòstol, Santa Teresa de Jesús, El Carme, Vedruna Sagrat Cor, Sant Domènec de Guzmán i Lestonnac– L’Ensenyança."


Aquí podeu trobar el recull de fotografies (realitzades per Santi Grimau, de Mitjans de Comunicació Social Arquebisbat de Tarragona): Recull fotografies Sembradors d'estels 2015