• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

jueves, 17 de diciembre de 2015

Testimoni #VeranoMisión als #Sembradoresestrellas

Perquè un testimoni val per mil paraules.

El passat 10 de desembre a la Catedral de Tarragona celebrarem el Sembradors d’estels. I tots els nens van escoltar el testimoni d’una professora, l’Aida Solé, concretament del Col•legi El Carme; que aquest estiu va estar a Honduras durant un mes. Valorem molt aquesta oportunitat que tots ells van tenir donat que poder veure i escoltar un testimoni en primera persona i tant proper a ells (una professora). Creiem que els pots apropar molt més a la vida missionera.
Compartim amb tots vosaltres el testimoni de l’Aida:

"Bona tarda a tots, avui com ja sabeu estem aquí per celebrar l’acte de Sembradors d’Estels. I ser sembradors d’estels vol dir ser missioners i anar pregonant per tot arreu la Bona Nova de Déu, és a dir, que Jesús ha nascut i neix per a tothom. 
Aquest estiu vaig tenir la sort d’anar un mes a Hondures. I fer allí de missionera. És a dir, ajudar aquells que més ho necessitaven, compartir, acompanyar i recolzar-los en les seves tasques. Al ser mestra ho vaig poder fer des de l’escola. Però no us penseu que tenen una escola com les nostres. Allí els nens no tenen taules ni cadires per a tothom. No tenen ni llibres ni llibretes, i amb prou feines llapis per escriure. Però són tan feliços amb el poc que tenen i van tan contents a l’escola que els hi és igual si tenen material escolar o no.
Una imatge, que em va quedar ben gravada i m’agradaria compartir amb vosaltres, és la d’un nen d’uns 4 anys, que vivia al costat de la nostra casa. Anava sense roba i es passava gran part del dia jugant amb una llauna. No tenia cap altra joguina. N’estic convençuda però, que amb el poc que tenia per jugar era ben feliç.
Mireu, nosaltres també podem ser missioners des d’aquí, podem ajudar als qui tenim al nostre voltant, als companys de l’escola, als pares, als avis...Podem compartir el nostre material i les nostres joguines amb aquells qui no en tenen. Podem ser generosos i oferir el millor de nosaltres, a tots aquells que ens envolten.
Si ho fem des del cor, de forma gratuïta i sense esperar-ne res a canvi, Jesús també naixerà en els nostres cors.

Així doncs us animo, a que siguem autèntics missioners i expressem a tothom la nostra alegria."

 Aida Solé Porta
-------
Testimonio #VeranoMisión para los #Sembradoresestrellas

Porque un testimonio vale por mil palabras.
El pasado 10 de diciembre en la Catedral de Tarragona celebramos los Sembradores de Estrellas. Y todos los niños escucharon el testimonio de una profesora, la Aida Solé, concretamente del Colegio El Carme; que este verano estuvo en Honduras durante un mes. Valoramos mucha esta oportunidad que todos ellos tuvieron  puesto que pudieron ver y escuchar un testimonio en primera persona y tan cercano a ellos (una profesora). Creemos que puede acércales mucho más a la vida misionera.
Compartimos con todos vosotros el testimonio de Aida:

"Buenas tardes a todos, hoy como ya sabéis estamos aquí para celebrar el acto de Sembradores de estrellas. Y ser sembradores de estrellas quiere decir ser misioneros e ir  anunciando por todo el mundo la Buena Nueva de Dios, es decir, que Jesús ha nacido y nace para todos.
Este verano tuve la suerte de ir un mes a Honduras. Y hacer allí de misionera. Es decir, ayudar a aquellos que más lo necesitaban, compartir, acompañar y apoyarlos en sus tareas. Al ser maestra lo pude hacer desde su escuela. Pero no penséis que tienen un colegio como los nuestros. Allí los niños no tienen mesas ni sillas para todos. No tienen ni libros ni libretas, y a duras penas tienen lápices para escribir. Pero son tan felices con lo poco que tienen y van tan contentos al colegio que les es igual si tienen material escolar o no.
Una imagen, que se me quedó gravada y me gustaría compartir con vosotros, es la de un niño de unos 4 años, que vivía al lado de nuestra casa. Iba sin ropa y se pasaba gran parte del día jugando con una lata. No tenía otro juguete. Y estoy convencida pero, que con lo poco que tenía para jugar, era muy feliz.
Mirad, nosotros también podemos ser misioneros des de aquí, podemos ayudar a los que tenemos a nuestro alrededor, a los compañeros del colegio, a los padres, a los abuelos ... Podemos compartir nuestro material y nuestros juguetes con aquellos que no tienen. Podemos ser generosos y ofrecer lo mejor de nosotros, a todos aquellos que nos rodean. 
Si lo hacemos desde el corazón, de forma gratuita y sin esperar nada a cambio, Jesús también nacerá en nuestros corazones.
Así pues os animo, a que seamos auténticos misioneros y expresemos a todos nuestra alegría." 
Aida Solé Porta