• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

lunes, 18 de abril de 2016

FINESTRA AL MÓN, parròquia Sant Pau a Tarragona

Us presentem una iniciativa de la Parròquia de Sant Pau a Tarragona.

Un grup de persones que amb sensibilitats vers els més necessitats i la vida missionera, realitzen diferents iniciatives per poder ajudar a aquestes realitats. 
A continuació podeu llegir com ells ho presenten: 

"Val la pena recordar el que Sant Pau ens planteja a I Cor 13: “I ara us vull mostrar un camí incomparablement més alt”: ser testimonis de la Caritat, missioners de la Caritat en el món, de la seva Misericòrdia (la Misericòrdia és el rostre de Déu, el rostre de la Caritat, ens recorda el Sant Pare, Francesc, motivant l'Any Sant de la Misericòrdia) i alhora ser veu del que suposa saber-nos missioners en l’Església on se’n fa reflexió i pregària.
A la Parròquia ho encomanem al Servei parroquial “Finestra al món”, ens ajuda, amb totes les limitacions que vulgueu, a mirar amb profunditat la realitat i a fer-ne una valoració crítica i des de l’Evangeli. A la Parròquia concretem amb accions i propostes els projectes que se’ns suggereixen des de la Delegació diocesana de Missions (Domund, Malalts Missioners, Església en missió, etc.), també campanyes com la Campanya Contra la Fam i, coordinats amb el servei de Caritas parroquial, campanyes que tenen el Tercer Món com a referència (per exemple, en aquests moments, la Campanya per subvenir, mínimament i d’acord amb les nostres possibilitats, als “refugiats” en el que es pugui.


El servei “Finestra al món”, doncs, ens ajuda a concretar el que diu l’Evangeli de Joan:  “Que tots siguin u, com tu, Pare, estàs en mi i jo en tu. Que també ells estiguin en nosaltres, perquè el món cregui que tu m'has enviat” (Joan 17, 21), mol poquet, però al menys a viure’n l’experiència."



Pel proper dia 21 d'abril a les 20:15h tenen previst realitzar un concert amb la participació del Cor Amics de la Catedral de Tarragona i de la Coral de la parròquia, en favor dels refugiats.
Compartim amb tots vosaltres aquesta iniciativa per tal que la pogueu recolçar.