• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

miércoles, 4 de mayo de 2016

Enfermos Misioneros-Malalts Missioners

Orar con los enfermos

La oración ha de surgir de la necesidad y deseo de los enfermos y ha de tener muy presente la realidad que están viviendo. Orar con los enfermos presupone escuchar sus vivencias y estados de ánimo para acoger la variedad de actitudes y reacciones: queja, impotencia, angustia, amargura, desamparo y abandono, soledad, culpabilidad, rebeldía, gozo, gratitud y alabanza.
Sólo si estamos en sintonía con la historia y el proceso de cada enfermo, podremos ayudarle y convertir su camino en camino con Dios por medio de la oración, que unas veces es oración de queja, otras de agradecimiento, otras de entrega confiada, otras de súplica y de intercesión por los demás, otras de contemplación del ministerio de alabanza y glorificación de Dios (ARCH 65).  

Para ver la publicación entera ir a: Enfermos Misioneros mes de mayo-junio 2016
-------------------------

Pregar amb els malalts

L'oració ha de sorgir de la necessitat i desig dels malalts i ha de tenir molt present la realitat que estan vivint. Pregar amb els malalts pressuposa escoltar les seves vivències i estats d'ànim per acollir la varietat d'actituds i reaccions: queixa, impotència, angoixa, amargor, desemparament i abandó, solitud, culpabilitat, rebel·lia, goig, gratitud i lloança.
Només si estem en sintonia amb la història i el procés de cada malalt, podrem ajudar-li i convertir el seu camí en camí amb Déu per mitjà de la pregària, que unes vegades és oració de queixa, unes altres d'agraïment, unes altres de lliurament confiat, unes altres de súplica i d'intercessió pels altres, unes altres de contemplació del ministeri de lloança i glorificació de Déu (ARCH 65).


Per veure la publicació sencera anar a: Malalts Missioners mes de maig-juny 2016