• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

lunes, 20 de junio de 2016

Tarragona acollirà el mes d’octubre una setmana d’activitats per a donar a conèixer la tasca missionera de l’Església

Seguint la indicació del Papa Francesc d’anar a les perifèries, l’objectiu és donar a conèixer la Missió al carrer, fora de l’àmbit eclesial. 

Tarragona serà la tercera ciutat d’arreu l’Estat, després de Madrid i Sevilla, que acull aquesta trobada.

La Jornada del DOMUND, promoguda per l’Obra Pontifícia de la Propagació de la Fe des de l’any 1926, se celebrarà el diumenge 23 d’octubre arreu del món. Abans, però, Tarragona ha estat la ciutat triada arreu de l’estat per a acollir del 3 al 12 d’octubre un conjunt d’actes que donaran a conèixer la història del DOMUND —que aquest any celebra el 90è aniversari—, i la tasca dels missioners enviats per les seves esglésies locals a anunciar l’Evangeli arreu del món. Conferències, exposicions, vetlles de pregària o espais d’intercanvi d’experiències seran alguns dels actes programats per aquests dies.

Durant tota la setmana hi haurà una exposició permanent titulada «El DOMUND, al descobert», al Centre Tarraconense El Seminari, on a través de diferents espais es descobrirà els orígens d’aquesta Jornada, els missioners, la realitat de la missió a les diòcesis catalanes i la cooperació missionera. El dilluns, dia 10 d’octubre, la jornada es dedicarà a compartir la tasca dels missioners nascuts a Catalunya que han estat enviats per les seves esglésies particulars.

 El director nacional de les Obres Missionals Pontifícies, D. Anastasio Gil, ha donat a conèixer aquesta setmana el programa d’activitats als arxiprestos de l’arxidiòcesi i als delegats de Mitjans de Comunicació Social dels diferents bisbats de Catalunya reunits a Barcelona. 




Notícia publicada a la pàgina web de l'Arquebisbat de Tarragona, 17 de juny, 2016.
-------------------------------
(versión castellano)
Tarragona acogerá en octubre una semana de actividades para dar a conocer la labor misionera de la Iglesia
Siguiendo la indicación del Francisco de ir a las periferias, el objetivo es dar a conocer la Misión en la calle, fuera del ámbito eclesial. 
Tarragona será la tercera ciudad de todo el Estado, después de Madrid y Sevilla, que acoge este encuentro.

La Jornada del DOMUND, promovida por la Obra Pontificia de la Propagación de la Fe desde el año 1926, se celebrará el domingo 23 de octubre en todo el mundo. Antes, Tarragona ha sido la ciudad elegida por todo el estado para acoger del 3 al 12 de octubre un conjunto de actos que darán a conocer la historia del DOMUND -que este año celebra el 90 aniversario-, y la labor de los misioneros enviados por sus iglesias locales a anunciar el Evangelio por todo el mundo. Conferencias, exposiciones, vigilias de oración o espacios de intercambio de experiencias serán algunos de los actos programados para estos días.

Durante toda la semana habrá una exposición permanente titulada «El DOMUND, al descubierto», en el Centro Tarraconense El Seminario, donde a través de diferentes espacios se descubrirá los orígenes de esta Jornada, los misioneros, la realidad de la misión en las diócesis catalanas y la cooperación misionera. El lunes, día 10 de octubre, la jornada se dedicará a compartir la tarea de los misioneros nacidos en Cataluña que han sido enviados por sus iglesias particulares.

El director nacional de las Obras Misionales Pontificias, D. Anastasio Gil, ha dado a conocer esta semana el programa de actividades a los arciprestes de la archidiócesis y los delegados de Medios de Comunicación Social de los diferentes obispados de Cataluña reunidos en Barcelona.
Noticia publicada en página web Arzobispado de Tarragona, 17 de junio, 2016