viernes, 16 de septiembre de 2016

Materials campanya DOMUND 2016

El DOMUND és el dia en què l'Església convida a ajudar als missioners 

És per això que posem a l'abast de tots vosaltres els materials, que des d'OMP Espanya s'han preparat, per aquest 2016 sota el lema "Surt de la teva terra". Veureu que podeu descarregar-los tant en llengua castellana com catalana.

MATERIALS DOMUND 2016

La difusió i utilització d'aquests materials per part de tots vosaltres és molt important per donar a conèixer aquesta celebració missionera tan important durant el mes d'octubre.
Les parròquies, els col·legis i les comunitats religioses ja estan rebenet aquests materials. Però ara aprofitem aquest mitjà per poder-ho fer arribar a tots vosaltres.

Com podeu veure podeu trobar els següents materials:
- Guió formació 8-10 (català)
- Guió formació 11-14 (català)
- Guió joves (català)
- Pregària DOMUND (català)
- Liturgia DOMUND
-Vigilia de la luz DOMUND
- Cartell DOMUND (català)
- Full per pintar (català)
- Tríptic col·laboració (català)
- Cartel "Iglesia en misión"
Per fer una mica de memòria, qué és el DOMUND?
La Jornada Mundial de les Missions, a Espanya coneguda com DOMUND, és una trucada d'atenció sobre la responsabilitat de tots els cristians en la evangelización i convida a estimar i recolzar la causa missionera. Els missioners donen a conèixer a tots el missatge de Jesús, especialment en aquells llocs del món on l'Evangeli està en els seus començaments i l'Església encara no està assentada.

Aquests llocs són coneguts com a Territoris de Missió, estan confiats a la Congregació per la Evangelización dels Pobles i depenen en gran manera de la labor dels missioners i del sosteniment econòmic les Obres Misionales Pontifícies de tot el món. 

El DOMUND, és una jornada universal que se celebra a tot el món el penúltim diumenge d'octubre per ajudar als missioners en la seva labor evangelizadora desenvolupada entre els més pobres, però durant tot l'any es promouen i realitzen activitats d'animació missionera i de cooperació amb les missions.
-----
Fotografia: Mercé García Hurtado, missionera nascuda a Manresa, a Costa d'Ivori