• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

miércoles, 21 de septiembre de 2016

Presentació a la premsa "Domund al descobert"

Tarragona serà la tercera ciutat d’arreu l’estat en acollir aquesta exposició.

Ahir dimarts, dia 20 de setembre, va tenir lloc una trobada informativa amb els mitjans de comunicació, al Centre Tarraconense El Seminari, per a presentar el programa d’actes que es farà del 3 al 12 d’octubre a Tarragona per a donar a conèixer l’activitat missionera de l’Església sota el lema «Surt de la teva terra.» Tarragona serà la tercera ciutat d’arreu l’estat que acollirà aquest encontre, després de Madrid i Sevilla, coincidint amb el 90è aniversari de la Jornada del DOMUND.

"El DOMUND al descobert" és un espai obert a tots els ciutadans perquè coneguin, valorin i recolzin als missioners i missioneres que, als territoris de missió, estan lliurant la seva vida als més pobres i desfavorits. 
En el "DOMUND al descobert", a més de l'exposició tindran lloc taules rodones, conferències i tot un seguit de activitats informatives i formatives protagonitzades pels propis missioners. Aquesta exposició missionera vol ser un gran aparador de l'activitat missionera, amb un espai dedicat a la projecció evangelizatdora ad gentes de les diòcesis catalanes.

Obres Missionals Pontifícies obre les seves portes, del 3 al 12 d'octubre, en el Centre Tarraconense El Seminari de Tarragona, per desvetllar com, entorn dels missioners, els ciutadans formem una família orgullosa que alguns dels nostres hagin passat "a l'altre costat" per ajudar als més vulnerables.

Què oferim?
Una exposició sobre l'activitat missionera de l'Església en els cinc continents: es poden contemplar els cartells del DOMUND des de 1941, l'activitat dels missioners en llocs molt llunyans i abandonats, la seva alegria i la seva esperança..
També, activitats informatives i formatives protagonitzades pels propis missioners o persones molt relacionades amb ells: conferències, taules rodones, cinefòrum, testimoniatges missioners, trobades missioneres, etc.

Per a qui?
"El DOMUND, al descobert" està pensat perquè qualsevol persona, des de nens fins a majors, pugui visitar l'exposició i participar en les diferents activitats proposades.
A la seva disposició hi haurà permanentment missioners per atendre'ls i respondre a qualsevol pregunta o curiositat que els sorgeixi.

Ja podeu disposar del programa per aquests dies:
Notícies aparegudes a altres mitjans sobre aquesta presentació d'ahir a la premsa:
- Catalunya Religió: Pilar Rahola fara pregó del Domund a la Sagrada Familia, signat per Jordi Llisterri.
- Mitjans de comunicació Arquebisbat de Tarragona: La setmana, "El Domund al descobert" es dona a conèixer a la premsa