• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

lunes, 12 de diciembre de 2016

Guanyadors Concurs Christmas #InfanciaMisionera

Una nena de 8 anys de la diòcesi de Astorga guanya el concurs nacional de christmas d'Infància Missionera

Més de 4.000 nens de 6 a 12 anys han participat en el concurs nacional de christmas d'Infància Missionera, des de 48 diòcesis espanyoles. El Jurat ha triat avui als tres guanyadors –de les diòcesis d'Astorga, Getafe i Lleida-, i ha volgut nomenar dues accésit –de Segòvia i Ciutat Rodrigo-. Amb el títol “Segueix-me”, el concurs ha mogut a centenars de nens a preparar-se per viure un Nadal missioner i a expressar el lema de la Jornada d'Infància Missionera, que se celebrarà el 22 de gener. La targeta guanyadora serà la imatge oficial de felicitació nadalenca d'Obres Misionales Pontifícies.
Jesús segueix dient “Segueix-me” al segle XXI. I els nens ho han expressat mitjançant les felicitacions nadalenques. Amb una participació molt alta, més de 4.000 nens han presentat en les seves respectives diòcesis les seves christmas. Els dos millors dibuixos de cada diòcesi han passat a la fase nacional del concurs. En total, 96 targetes nadalenques de 48 diòcesis espanyoles han entrat en la deliberació nacional.

El jurat ha estat format per professionals de la il·lustració i de l'educació, i per coneixedors de la Missió de l'Església. Presidit per Ana González – delegada diocesana de missions de Tarragona, i membre del Secretariat d'Infància Missionera-, ha comptat amb la presència de Francisco Solé, Fuencisla de l'Amo i Paz Rodero–il·lustradors de les revistes missioneres infantil i juvenil Gesto i Supergesto; Mar Manzano –directora de l'Escola Infantil José Manuel Hidalgo de Ciutat Rodrigo i José María Rodríguez-Veleiro -delegat de Missions de Ciutat Rodrigo i membre del secretariat d'Infància Missionera-. Montserrat Vilaseca, directora de Gesto ha actuat com a secretària del jurat.

El guanyador rebrà un ordinador portàtil, i serà la imatge oficial de felicitació de Nadal d'Obres Misionales Pontifícies. El segon i tercer premi seran premiats amb sengles ebooks. Els premis es lliuraran els dies previs de la celebració de Nadal, en data i lloc encara per determinar.

Aquest concurs és una de les iniciatives que Infància Missionera impulsa per implicar als nens en la vida missionera de l'Església. És el quart any consecutiu en el qual es convoca una concurs nacional infantil, però és la primera vegada que aquest se centra en christmas (en edicions anteriors es van convocar concursos de dibuixos, contes i fotografies). Gràcies a iniciatives com aquesta, els nens espanyols s'obren a la universalitat i la solidaritat, i s'impliquen en l'ajuda dels altres nens del món. Aquesta iniciativa s'uneix a la celebració de l'Advent Missioner i a les activitats de Sembradors d'Estels abans de Nadal; i té la seva expressió màxima en la Jornada d'Infància Missionera, que es celebrarà diumenge 22 de gener.



Primer premi
Rocío Pérez Gómez
9 anys
Col·legi Espíritu Santo de Cacabelos (diòcesi d'Astorga)











Segon premi
Marinela Natalia Stan
10 anys
Parròquia Nuestra Señora de la Asunción de Parla (diòcesi de Getafe)
















Tercer premi
Iván Canut Serrano de la Cruz
9 anys
Federació Educativa FEDAC de Lleida (diòcesi de Lleida)











1r Accésit a petició del Jurat
Andrea Nicolás Gilpérez
8 anys
Col·legi El Pizarral y Parroquia San Esteban Protomártir de Nieva (diòcesi de Segòvia)









2n Accesit a petició del Jurat
María García Manzano
6º primaria
Parròquia El Salvador de Ciudad Rodrigo (diòcesi de Ciudad Rodrigo)