• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

viernes, 7 de septiembre de 2018

Ha mort un home de Déu

Comunicat del sotsdirector nacional d'OMP Espanya davant la defunció del director Anastasio Gil


Tots els que treballem i col·laborem en les Obres Misionals Pontifícies d'Espanya, volem agrair, amb sinceritat, a tots els qui des de tants llocs del món ens estan acompanyant en aquest moment de dolor.

Desgraciadament el Senyor s'ha portat al que ha estat Director d'aquesta institució missionera de l'Església, don Anastasio Gil García, però donem gràcies a Déu per haver-nos deixat compartir amb ell i amb la seva família aquests moments, tristos, sens dubte, però alhora bonics, perquè hem acompanyat al que ha estat nostre guia i mestre durant els passats 18 anys.

De don Anastasio hem après moltes coses. Ningú, sens dubte, pot negar la seva capacitat de treball, el seu esperit de servei i sacrifici, la seva honradesa i preocupació per la transparència en tots els treballs que s'han realitzat. Però sobretot, la cosa més ens ha ajudat és el seu profund esperit missioner, que neix del seu amor, gran i tendre, a Déu i a l'Església.

Tots els que col·laborem i treballem en les OMP, tant a la seu nacional com a les diferents seus diocesanes, hem après a estimar amb ell i d'ell el desig de portar la llum de la fe i l'amor de Déu als homes i dones que encara no tenen l'alegria de conèixer-lo.

En nom de tots ells, dono gràcies a tots els que avui ens encomanen en les seves oracions; dono gràcies a don Anastasio pel seu treball, per la seva fidelitat i per la seva honradesa i dono gràcies a Déu per haver-nos deixat estar al costat d'ell aquests anys.


José María Calderón Castro
Sotsdirector Nacional d'Obres Missionals Pontifícies Espanya