• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

martes, 2 de octubre de 2018

VI CONCURS D'INFÀNCIA MISSIONERA

INFORMACIÓ DEL CONCURS CREA UNA REVISTA

Amb motiu de la celebració de la Jornada d'Infància Missionera 2019, el lema de la qual és “Amb Jesús a Betlem… Quina bona notícia!”, Obres Missionals Pontifícies i el Secretariat d'Infància Missionera convoquen el concurs: 


“EXPLICA LA NOTÍCIA! CREA LA TEVA REVISTA”. 

infància missionera, concurs omp 2019, crea la teva revista
Es tracta que cada nen que participi es converteixi en director, redactor o maquetador de la seva pròpia revista. Una revista que, com a Gesto, la revista de la Infància Missionera, anunciï la Bona Notícia que Jesús ja està entre nosaltres. 

QUÈ ÉS?

És el VI concurs d'Infància Missionera “Explica la notícia! Crea la teva revista” organitzat per OMP Espanya amb motiu de la Jornada d'Infància Missionera 2019. Aquest concurs se centra en el lema de la jornada “Amb Jesús a Belén… Que bona notícia!” Veure projecto Infància Missionera

Veure projecte Infància Missionera

PARTICIPANTS

Convidem a tots els nens d'Espanya a crear un revista i s'atreveixin a compartir la bona notícia anunciant a Jesús en tots els llocs de la terra com a petits missioners. Poden participar fins al 24 de desembre de 2018. 


Podran participar nens d'educació primària, en equips de 2 a 6 persones, de totes les diòcesis espanyoles. Cada concursant en funció de la seva edat, concursarà en les següents categories: categoria A: per a nens de 1º a 3º de primària; i categoria B: per a nens de 4º a 6º de primària.

FASES

Totes les revistes han de presentar-se abans del 24 de desembre en la Delegació Diocesana de Missions

El concurs té dues fases:

  • Fase diocesana: fins al 24 de desembre. Les revistes han de lliurar-se presencialment o per correu postal en la Delegació Diocesana de Missions de la diòcesi. Un jurat diocesà triarà dos guanyadors per categoria.


  • Fase nacional: Els treballs guanyadors de les diòcesis es rebran en la Direcció nacional d'Obres Misionales Pontifícies fins a l'11 de gener de 2019. Un jurat especialitzat triarà les revistes guanyadores de cada categoria, que seran donats a conèixer en vespres de la Jornada d'Infància Missionera (27 de gener).

FORMAT DE LA REVISTA

ficha inscripció VI concurs infància missionera

Les revistes es realitzaran en una sola pàgina per les dues cares en format A4 per als participants de la Categoria A i de dues pàgines per les dues cares per als participants de la Categoria B. La revista/butlletí haurà de contenir diferents seccions que narrin l'arribada de Jesús al món, fent així referencia al lema de la Jornada “Amb Jesús a Betlem, quina bona notícia”. Es podran utilitzar tècniques d'acabat a mà o edició digital.

Tots els treballs hauran d'anar acompanyats de la fitxa d'inscripció.

Més informació a les bases del VI Concurs d'Infància Missionera





PREMIS

Els premis seran una càmera esportiva per als primers classificats. Un altaveu bluetooth per als segons i tercers classificats. Els finalistes diocesans rebran un diploma. Tots els premiats en la fase diocesana i nacional rebran una subscripció gratuïta a la revista Gesto.