• 75 SEM BURGOS


    Dona i missió
  • SOS EMERGÈNCIA


    OMP amb Turquia i Síria
  • "GUIA COMPARTIR LA MISSIÓ"


    Propostes de voluntariat missioner
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera de joves
  • SUPERGESTO


    Plataforma per als joves interessats en la missió
  • ANIMACIÓ MISSIONERA


    Recursos per l’animació missionera amb infants
  • GESTO


    Revista missionera per als més petits
  • OMPRESS


    Servei missioner de notícies
  • AJUDA A LES MISSIONS


    Col·labora amb els missioners espanyols

viernes, 1 de febrero de 2019

Jove!! i per què no un temps de missió?

Guia Compartir la Missió 2019

La Guia Compartir la missió que ofereix propostes de voluntariat missioner per als joves

OMP España, Verano Misión, jóvenes, voluntariado, voluntariado misionero
Obres Missionals Pontifícies ha publicat la nova edició de la guia “Compartir la missió, propostes missioneres i solidàries per a joves”. 
Es tracta d'una guia completa perquè qualsevol jove pugui viure una experiència missionera que canviarà la seva vida. En aquesta guia es recullen més de mig centenar de “oportunitats” per a sortir d'un mateix i lliurar-se als altres convivint amb veritables “experts” en l'amor als altres i la solidaritat: les missioneres i missioners.
La guia recull com viure una experiència de missió inserint-se en grups, institucions i iniciatives que van des de delegacions de missions de diòcesis fins a ONGs catòliques, passant per congregacions religioses i missioneres. 
En les fitxes de contacte de cadascuna d'aquestes “oportunitats” es recull de manera detallada les respostes a set preguntes – les mateixes que es faria una noia o un noi que tingués la inquietud de “sortir”: On? Quan? Qui són? Quins són els objectius de l'experiència? A qui va dirigida? Quins requisits són necessaris? Quina preparació s'ofereix?
OMP España, Verano misión, voluntariado misionero, voluntariado, jóvenes
La resposta a aquestes preguntes farà que, llambregant les pàgines d'aquesta guia, qualsevol jove pugui adaptar-se a una institució o grup concret. A més, es recullen alguns testimoniatges de joves que ja han viscut el “compartir la missió”, i com aquesta experiència els ha canviat les seves vides. Un cop decidit, un jove es pot posar en contacte amb les mateixes institucions que ampliaran i aclariran tots els seus dubtes per a sumar-se a la seva proposta missionera.
Les Obres Missionals Pontifícies porten publicant i actualitzant aquesta guia per a joves des de l'any 2011. L'edició de 2019 apareix en els prolegòmens de la preparació del Mes Missioner Extraordinari que el Papa Francesc ha convocat per a octubre de 2019. El Pontífex ha assenyalat a l'Església quatre dimensions per a preparar-lo i viure'l; una d'elles és la caritat missionera, una caritat que sempre comença pel compartir, en aquest cas la missió.

Per a més informació i descarregar la "Guia Compartir la Missió":
https://www.omp.es/guia-compartir-mision-voluntariado-jovenes/